Poslovna darila
Pisala, vžigalniki, obeski, dežniki
Sitotisk
Najboljša izbira za tiskanje majic
Zastave
Zastave po meri naročnika
 

Zanima me :

POSLOVNA IN PROMOCIJSKA DARILA

Poslovna darila so pomemben del vzdrževanja stikov in dobrih odnosov s poslovnimi partnerji . Vsako podjetje bi moralo vzdrževati stike in ob posebnih priložnostih poslovnim partnerjem pokazati, da so zanje pomembni in cenjeni.  Poslovna darila so za to odlična. Tega se zavedamo, zato vam skozi celo leto ponujamo pester nabor daril, ki jih lahko naročite pri nas. Naša stalna ponudba vključuje klasična promocijska darila, ki so namenjena predvsem vzpostavljanju novih sodelovanj in promociji podjetja na trgu. V decembru, ki je mesec obdarovanj, lahko naročite tudi različna novoletna poslovna darila, ki si jih izberete iz naših katalogov.

Promocijski izdelki in darila so dober način oglaševanja za podjetje, saj se z natisnjenim logotipom pri prejemniku darila ustvari zavedanje o podjetju, ki traja ne samo skozi uporabo izdelka, temveč ostane v zavesti tudi v prihodnje.

Promocijski izdelki - ponudba

Najbolj klasični in najpogosteje uporabljeni promocijski izdelki so:

  • - Pisarniški material (rokovniki, pisala …)
  • - Koledarji
  • - Vžigalniki
  • - Dežniki
  • - Tekstil (majice, kape, vetrovke …)
  • - Kuhinjski seti (skodelice, servisi)
barvni dežnik

.

torbe termovka kalkulator

peresnica, svinčnik eco

USB ključek ECO torba

Ker si prizadevamo, da je naša ponudba kar se da zanimiva, se udeležujemo tudi evropskih sejmov, kjer si razširimo pogled nad izdelki, ter dobimo veliko idej za še bolj zanimiva poslovna darila.

Predvsem v decembrskem času pa so popularna novoletna poslovna darila, kjer je so med najpopularnejšimi ravno koledarji in rokovniki za naslednje leto, razni kemični svinčniki … V primeru, da vam klasična promocijska darila iz katalogov ne ugajajo, lahko želene materiale tudi nabavimo.

Če ste brez idej za promocijske izdelke, vam z veseljem svetujemo in pomagamo pri odločitvi, da bodo vaše stranke in poslovni partnerji kar najbolj zadovoljni, ter da se bo  vaše podjetje dobro celostno predstavilo na trgu.

Športni dresi

Športni dresi za vse aktivnosti.

Katalogi

Katalogi promocijskih izdelkov.

Info

Vprašajte nas vse, kar vas zanima!