T-majice
Preslikači, direktni tisk
Vezenje
Poljubni motivi, logotipi
Individualne majice
Folija za prenos na tekstil

Zanima me :

SITOTISK TRIS IN TRIS – Najboljša izbira za tiskanje majic

Tehnika stiskanja barve skozi šablono na površino papirja se imenuje sitotisk.  Gre za že dolgo poznano tehniko nanašanja barv na različne površine. Sitotisk je odlična izbira za tisk majic, saj so tiskane barve zelo nasičene ter trajne. Pri Tris in Trisu za sitotisk uporabljamo fotomehanične šablone, ki omogočajo prenos vzorcev, risb in besedila na tako rekoč vsako površino, na katero je mogoče tiskati – tisk na majice, plakate, tekstil, tudi cedeje in steklenice … Izbira materialov je tako zelo pestra in z našim svetovanjem boste zagotovo našli primerno rešitev za vas ali vaše podjetje.

Ponujamo možnost direktnega tiska, ali tiska s pomočjo preslikačev.

Preslikači so izdelki transfernega tiska. Pri njih želeni motiv najprej odtisnemo na papir in ga šele nato s toplotnim prenosom »zalikamo« na izdelek. Na papir lahko tiskamo v različnih tehnikah: govorimo o offset, sito ali digitalnih preslikačih. Poznamo pa tudi t. i. rezane preslikače, ki so narejeni iz folije in floka.
Postopek tiskanja in »likanja« preslikačev je nekoliko počasnejši od direktnega tiska, vendar lahko tako preslikače začnemo tiskati, še preden nam dostavite svoj izdelek.
 Preslikači so primerni tudi za bolj elastične tekstilne izdelke kot so športni dresi in podobno. Obstojnost vodnih preslikačev pride prav tudi pri najbolj obremenjenih oblačilih, saj jim pranje pri visokih temperaturah ne pride do živega.

tmajica tris in tris tmajica saloonska noc tmajica mexicana tmajica sasha lopez

 

Tiskanje majic

Tisk na majice s pomočjo tehnike sitotisk je definitivno ena izmed pomembnejših storitev, ki jo Tris in Tris uspešno in kvalitetno izvaja že vrsto let.  Sitotisk kot orodje za tisk majic je predvsem privlačen zaradi raznoterosti barv, ki so lahko tudi sijajne in flourescentne. To omogoča, da je tisk na majice lahko zelo inovativen, zanimiv in živahen.

Personaliziran tisk na majice ali masovna izdelava …
Izbira motiva je torej izjemno pestra, naročniku lahko ponudimo tiskanje majic, ki vsebuje praktično karkoli, kar si ta zaželi, saj ponujamo tudi možnost izdelave grafične podobe. Pri izdelavi tako upoštevamo vaše želje, ter ponujamo naše ideje.

tmajica linea snella tmajice hoby center tmajica miska tmajica otroska

Športni dresi

Športni dresi za vse aktivnosti.

Katalogi

Katalogi promocijskih izdelkov.

Info

Vprašajte nas vse, kar vas zanima!