Športni dresi
za vse športne aktivnosti: kolesarski, odbojkarski, rokometni, nogometni
Tekaška krila
Ženska krila za tek, golf, tenis
Promocijska obleka
Unikatne promocijske obleke

Zanima me :

ŠPORTNI DRESI

Športne dejavnosti zahtevajo pravilno izbiro oblačila. Pri nas lahko izbirate med dresi za odbojko, dresi za košarko in nogomet, ponujamo vam razne športne majice, vedno bolj priljubljeno naročilo pa so tudi kolesarski dresi.

Unikatni športni dresi
Pri nas delamo lastne drese maloserijske proizvodnje, kjer gre za individualizacijo. Na podlagi izražene želje naročnika pošljemo velikostne vzorce, da se ve, kakšne so željene številke. Nato lahko pošljemo digitalne kroje, kamor naročnik sam vriše svoj dizajn, ali pa jim tega oblikujemo mi. Ko je to dogovorjeno, dizajne z digitalnim tiskalnikom natiskamo na poseben sublimacijski papir, ki ga preko velikih toplotnih preš potem sublimiramo na krojene dele belega materiala. S sublimacijo je možno barvati samo bele poliestre, to pa je prednost, saj nam omogoča uporabo neomejenega števila barv. Dresi za odbojko, kolesarski dresi, dresi za košarko, nogomet in razne ostale športne majice so tako lahko izjemno barviti, predvsem pa unikatni. Na dresu je tako že številka, skupaj z vsemi sponzorji, in ni potreben naknadni dotisk. Omenjeni športni dresi so iz kvalitetnega poliestra Coolmax, ki dobro prevaja vlago in se hitro suši. Chio kolesarski dres
Dresi za košarko
Košarkarski dres PROŠPORT Košarkarski dres ULIČNI
Dresi za odbojko
 
OK Prevalje OK Prevalje
Kolesarski dresi

KOPUR kolesarski dres

ELPRO kolesarski dres
Kolesarski dresi, ki jih izdelujemo, se razlikujejo glede na zadrgo; ta je lahko kratka ali dolga. Ponujamo drese za rekreativce, katerih kroji so malce bolj udobni, ter kolesarske drese za resne amaterje, ki so telirani in so najvišje kvalitete.

Športne majice
nogometni dres FDV nogometni dres mala odbojka

BOKRI kolesarski dres

štartne številke ELPRO kolesarski dres
Če ne želite ravno posebnega dresa, lahko naročite zgolj športno majico, ki je iz istega materiala kot ostali športni dresi, primerna pa j za vse vrste rekreativnega ali profesionalnega ukvarjanja s športom (pohodništvo, tek, fitnes …)
 
Športni dresi serijske izvedbe

 

V primeru, da naročnik ne želi unikatno izdelanega dresa, se lahko odloči za cenovno ugodnejšo verzijo, ko lahko na že narejene in sešite drese samo dotiskamo številko in sponzorje.

fussball hat viele gesichter
 

Športni dresi

Športni dresi za vse aktivnosti.

Katalogi

Katalogi promocijskih izdelkov.

Info

Vprašajte nas vse, kar vas zanima!