Zastave
Izdelujemo reklamne (logotip podjetja), občinske, državne
Beach flags
Različne oblike in velikosti, z navadno ali aluminijasto konstrukcijo.
Roll-up stojala
Lahka mobilna reklamna stojala za različne namene in priložnosti
 

Zanima me :

ZASTAVE PO MERI NAROČNIKA

Prodaja zastav je že nekaj časa  eden osrednjih elementov našega poslovanja, saj zastava že dolgo ne služi več zgolj kot element signalizacije in identifikacije, temveč se množično uporablja v namene oglaševanja. Naša ponudba obsega državne, občinske in  reklamne zastave, ter zastave,  ki so lahko namenjene posebnim, enkratnim priložnostim (praznovanja, poroke, obletnice …) Ponujamo tudi manjše, namizne zastavice, ki so namenjene notranji uporabi.

Prodaja zastav je najbolj pogosta za osnovne mere, ki so 100 x 300 cm, 100 × 200 cm in 70 × 140 cm (širina/dolžina). Ker pa upoštevamo individualne želje, ki se pojavijo predvsem za reklamne zastave in tiste za posebne priložnosti, pa seveda lahko uporabimo kakšen drug format
zastave inpos

slovenska zastava

Prodaja zastav


Prodaja zastav poteka preko spletnih naročil ali z direktnim trženjem terenskih komercialistov.  Cena zastave je odvisna od  več faktorjev (format, količina, oblikovanje), zato je najbolje, da nas kontaktirate, mi pa vam v najkrajšem možnem roku pošljemo ponudbo za občinske, državne ali reklamne zastave po vaši želji

 
Izdelava zastav


Pot od ideje do izvedbe prehodimo skupaj. Državne in občinske zastave so standardne,  Reklamne zastave in zastave za posebne priložnosti pa so  lahko plod vaše ali naše ideje. Grafično podobo nam torej lahko pošljete vi, ali pa jo ustvari naš grafični oblikovalec.
Izdelava zastav poteka z uporabo  uporabljamo velikoformatnega digitalnega tiskalnika s sublimacijskmi barvili. Njihova fiksacija poteka na 180 ˚ C. Po končem pranju zastave z naše strani je barva na zastavi trajna in se ne izpere.

svetovne zastave
 
Materiali za zastave


Uporabljamo najkvalitetnejše materiale, ki so predpogoj za odlično izvedbo. Dobra izdelava zastav temelji na uporabi kakovostnih poliestrov, ki so obdelani za zunanjo uporabo. Uporabljamo dve vrsti poliestra:  klasičnega ter luknjičastega (Mesh). Razlikujeta se v gostoti, saj ima Mesh material bolj odprto mrežo . Veter se zato manj upira vanj, kar je bolje za obstojnost zastave, na blizu pa slika ni tako jasna kakor pri običajnem, klasičnem poliestru. Mesh material je vroče rezan in robovi niso šivani, zato je manj možnosti, da bi se material na teh kritičnim točkah začel parati. 
Izdelava zastav za protokolarne namene pa je iz poliestra, ki imitira svilnat izgled zastave.  Kot tak je namenjen za notranjo uporabo v občinskih stavbah, državnih uradih, šolah …

Omenjeni materiali so UV obstojni. Izdelava zastav poteka po visokih standardih, vendar je njena obstojnost kljub temu pogojena tudi z zunanjimi vplivi (veter, dež, sneg …)

Športni dresi

Športni dresi za vse aktivnosti.

Katalogi

Katalogi promocijskih izdelkov.

Info

Vprašajte nas vse, kar vas zanima!