Jumbo plakati
Izdelava jumbo plakatov
Ulične svetilke
Oglaševanje na uličnih svetilkah
Zastave
Zastave po meri naročnika
Katalog lokacij
Lokacije jumbo panojev

Zanima me :

ZUNANJE OGLAŠEVANJE – JUMBO PLAKATI

Zunanje oglaševanje je za podjetje izjemnega pomena, saj omogoča posredovanje informacij širokemu krogu ljudi, tudi tistim, ki drugače zavestno zavračajo vsakodnevne oglase. Jumbo plakati  kot element zunanjega oglaševanja so močno opazni in odlični za doseganje množice.  Kvaliteten tisk plakatov poskrbi za odlično vidnost naročnika. Z nami pa lahko oglašujete tudi na manjših površinah, pripetih na ulične svetilke, v dimenzijah 115 x 80 cm.

Lokacije jumbo plakatov

Jumbo plakati in ulične svetilke so postavljene ob prometnejših lokalnih in regionalnih cestah ter mestnih središčih.
Lokacije, ki jih oddajamo za zunanje oglaševanje, so locirane po celotni Koroški. Lokacije, kjer stojijo jumbo plakati, so locirane ob prometnih glavnih cestah. Razdalja od roba ceste je 4 metre, vsi jumbo plakati pa so na lokacijah, kjer dnevno dosegajo pešce, motoriste, kolesarje, ter voznike raznih osebnih vozil. Omejitev hitrosti na lokacijah oglaševanja je med 50 in 70 km/h, kar pomeni, da gre za območja mirnega prometa, kjer so vozniki še bolj pozorni na dogajanje ob cesti.
Zunanje oglaševanje je možno na naslednjih lokacijah:

  • - Šmartno pri Slovenj Gradcu, smer  Velenje in smer Dravograd
  • - Dravograd, smer  Slovenj Gradec in smer Center
  • - Dravograd, smer Radlje ob Dravi in smer Avstrija
  • - Podklanc, smer Ravne na Koroškem in smer Dravograd
  • - Polana, smer Mežica in smer Prevalje

Konkretnejše in še bolj natančne informacije za vsako lokacijo posebej pa si lahko preberete v našem Katalogu jumbo lokacij

Lerros jumbo estetique hofbauer enduro prevalje
Tiskanje plakatov

Tiskanje plakatov v našem podjetju predstavlja pomembno dejavnost, s katero se ukvarjamo že od samega začetka poslovanja. Tisk plakatov izvedemo na Blue Back papir s pomočjo digitalnega tiska. Ta papir je vodoodporen in namenjen zunanji uporabi. Obstojnost plakata je močno pogojena z vremenskimi razmerami in variira nekje od enega do treh/štirih mesecev. Standardne dimenzije, ki jih ponujamo za tisk plakatov, so 400 x 300 cm in 500 x 235 cm.
Grafično podobo za tiskanje plakatov naredimo po vaši želji, če pa le-to že imate, pa se lotimo dela takoj po tem, ko nam jo pošljete.

Oglasne akcije se najpogosteje izvajajo za obdobje enega ali dveh mesecev, če pa gre za dolgoročne nakupe jumbo plakatov,  pa se dogovorimo za posebne pogoje in ugodnosti.

Športni dresi

Športni dresi za vse aktivnosti.

Katalogi

Katalogi promocijskih izdelkov.

Info

Vprašajte nas vse, kar vas zanima!