Kolesarski dresi

Unikatni kolesarski dresi po vaši meri

Za rekreativce ali ljubiteljske kolesarje ponujamo možnost izdelave personaliziranih dresov. Drese izdelujemo v lastni proizvodnji. S sublimacijsko tehniko tiska na športne tekstile najprej odtisnemo barvo, nato pa dres zašivamo. To pomeni, da smo pri motivih neomejeni, saj barvamo bele tekstile, tak tisk pa je tudi izredno obstojen in netipljiv.

Kolesarski dres moški Tris
Kolesarski napredni dres

Za posameznike ali klube ponujamo dva modela moških in en model ženskih kolesarskih dresov.

Osnovni model moške in ženske majice je namenjen rekreativcem in tistim, ki ne marajo zelo oprijetih dresov. Gre za bolj “casual” fit, dres pa je sešit iz enovitega funkcijskega materiala, ki dobro prevaja vlago in se hitro suši.

Model Advanced je naprednejši moški model zgornjega dela, kjer gre za zelo ozko prileganje majice, sestavljene iz dveh materialov. Na ramenih in bočnikih je material raztegljivejši.

Oba modela imata na zaključku majice in rokavov všito protizdrsno gumo s silikonom ter trojni žep na ledvenem delu.

Kolesarske hlače

Kolesarsko majico lahko uskladite s kolesarskimi hlačami. Moške kolesarske hlače so visoke, z naramnicami, za ženske pa ponujamo dopasne kratke hlače.

Pred celotnim naročilom z veseljem izdobavimo po en kos vsake številke, da se prepričate o velikostih in prileganju. V našem razstavnem prostoru pa lahko pomerite vzorce in se tako prepričate o njihovi kvaliteti ter se tako lažje odločite za številko in model.

Drese lahko naročite v naši spletni trgovini, ali pa nas kontaktirate in poslali vam bomo individualno ponudbo. Možna je tudi izdelava popolnoma personaliziranega dizajna.

Unikatne kolesarske hlače Koroški kolesarji

Galerija izdelkov

Mogoče vas zanima tudi...

Vse za promocijo na enem mestu

Vabljeni, da nas kontaktirate in z veseljem vam bomo svetovali in pomagali pri odločitvi.
envelope-oshopping-cartfacebookmobileinstagram