Namizne zastavice

Namizne zastavice različnih oblik in velikosti krasijo mize in pulte državnih ustanov, nepogrešljive so na političnih dogodkih, predstavljajo pa tudi športne klube in podjetja (konference, sejmi, otvoritve ...).

Izdelamo lahko državne zastavice (Slovenija, EU, druge države sveta) ter zastavice s poljubnim motivom (npr. logotip vašega kluba ali podjetja na kakršnikoli barvni podlagi).

Tisk je obojestranski, na kompaktnem, gosto tkanem poliestru satenastega videza, ki omogoča dobro reprodukcijo detajlov. Zastavice so obšite z okrasno vrvico v zlati ali beli barvi, kar prispeva k elegantnemu izgledu.

Standardna velikost namiznih zastavic je 12x24 cm, vendar vam jih po naročilu izdelamo v poljubnih dimenzijah. Izbirate pa lahko tudi med različnimi oblikami.  Najpogostejša in standardna oblika je pravokotnik, lahko pa so narejene tudi kot trikotnik, peterokotnik ali oval.

Namizna zastavica
Hirter namizna zastavica

Namizna zastavica pa ni popolna brez stojala, na katerem je obešena. Pri nas lahko izbirate med tremi različnimi podstavki oz. stojali iz različnih materialov: plastično belo stojalo, eko leseno stojalo ali kovinsko stojalo srebrnega sijaja.

Zastavice izdelujemo po naročilu v lastni proizvodnji. Če grafike za svojo zastavo še nimate, jo lahko oblikujemo mi, saj nudimo tudi storitev grafičnega oblikovanja.

Vabljeni v našo spletno trgovino . V kolikor v spletni trgovini ne najdete ustrezne rešitve ali ste v dvomih, nas kontaktirajte in poslali vam bomo individualno ponudbo.

Galerija izdelkov

Mogoče vas zanima tudi...

Vse za promocijo na enem mestu

Vabljeni, da nas kontaktirate in z veseljem vam bomo svetovali in pomagali pri odločitvi.
envelope-oshopping-cartfacebookmobileinstagram