Občinske in državne zastave

Državne zastave predstavljajo enega pomembnejših državnih simbolov in so tako nepogrešljive v državnih ustanovah, gospodinjstvih, na športnih dogodkih … Že vrsto let pa nam z izdelavo občinskih zastav zaupajo številne slovenske in avstrijske občine. Zastave na drogovih, blokih in uličnih svetilkah ob praznikih so nepogrešljiv element vsake občine.

Zastave na drogovih

Zastave so tiskane na eni strani, kakor je to standard, so pa zaradi prosojnosti materialov in preboja barve zrcalno popolnoma dobro vidne tudi iz druge strani.

Izbirate lahko med tremi materiali. Najpogosteje se stranke odločajo za klasičen gosto tkan poliester za zunanjo uporabo (110 g/m², UV odporen). Imamo pa v ponudbi tudi luknjičast mesh poliester za zunanjo uporabo (110 g/m², UV odporen). Ta dva materiala sta standardna, ponujamo pa še tretji material, nadstandardni marin poliester, ki je še bolj odporen in močnejši (120 g/m², UV odporen).

Šivanje zastav je odvisno od načina obešanja (karabini na levi strani in zgoraj žepek/žep po kratki stranici za natikanje na palico/praporsko obešanje …). V kolikor ste v dilemi, katero šivanje oziroma katero dimenzijo naročiti, vam z veseljem svetujemo in pomagamo pri izbiri.

Vabljeni v našo spletno trgovino. V kolikor v spletni trgovini ne najdete ustrezne rešitve ali ste v dvomih, nas kontaktirajte in poslali vam bomo individualno ponudbo.

Galerija izdelkov

Mogoče vas zanima tudi...

Vse za promocijo na enem mestu

Vabljeni, da nas kontaktirate in z veseljem vam bomo svetovali in pomagali pri odločitvi.
envelope-oshopping-cartfacebookmobileinstagram