Otroški športni komplet

V naši proizvodnji športnih oblačil pa nismo pozabili niti na najmlajše. Za mlajše športnike ponujamo športne komplete, katerih prednost je njihova vsestranska uporabnost. Komplet sestavljata majica s kratkimi rokavi in kratke hlače z elastičnim pasom. Ker so modeli univerzalni in udobnega kroja, so primerni za različne zunanje aktivnosti naših najmlajših, ne samo za šport, temveč tudi za druge aktivnosti in igro. Uporabljen material je funkcijski poliester, ki dobro prevaja vlago in se hitro suši. S sublimacijsko tehniko tiska na športne tekstile najprej odtisnemo barvo, nato pa športni komplet sešijemo. To pomeni, da smo pri motivih neomejeni, saj barvamo bele tekstile, tak tisk pa je tudi izredno obstojen in netipljiv - površina tekstila ostane gladka. Športni kompleti tako ohranjajo svoj videz in žive barve tudi čez številna pranja.

Minimalne količine ni, tako da lahko naročite tudi samo en komplet, ki bo gotovo lepo presenečenje ali darilo. Izberite svoj dizajn, dodajte ime ali druge privlačne grafike za naše male športnike.

Drese lahko naročite v naši spletni trgovini, ali pa nas kontaktirate in poslali vam bomo individualno ponudbo. Možna je tudi izdelava popolnoma personaliziranega dizajna.

Galerija izdelkov

Mogoče vas zanima tudi...

Vse za promocijo na enem mestu

Vabljeni, da nas kontaktirate in z veseljem vam bomo svetovali in pomagali pri odločitvi.
envelope-oshopping-cartfacebookmobileinstagram