Padalski kombinezon

Adrenalinskim navdušencem ponujamo izdelavo padalskih kombinezonov, ki dobro ščitijo pred vetrom v prostem padu in pri pristanku. Pri nas izdelajte unikatni kombinezon vpadljivega videza.

Prednost naših kombinezonov je njihova unikatnost, saj material barvamo pri nas in imate torej možnost lastnega, unikatnega dizajna. Uporabljena tehnika barvanja tekstila je sublimacija, kar pomeni, da je tisk popolnoma netipljiv in izredno obstojen.

Pozorni smo na materiale, ki jih uporabljamo za izdelavo. Padalske kombinezone šivamo iz treh različnih materialov. Tog poliester dobro ščiti pred zunanjimi vplivi, npr. vetrom. Na delih, kjer je to mogoče, uporabimo mehak elastičen poliester, ki poskrbi za mehkobo in udobje pri nošenju. Tretji material pa je Cordura blago. Gre za izjemno odporen, vodoodbojen material (desetkrat večja odpornost od bombaža), ki ga uporabljamo na najbolj obremenjenih predelih (kolena, zadnjica) saj je odporen na mehanske poškodbe in s tem preprečimo trganje kombinezona.

Z izdelavo kombinezonov nam zaupa Skydive Bovec, kjer Aviofun opravlja tandemske in individualne skoke s padali. Na fotografiji kombinezon s personalizirano grafiko, ki smo ga zanje izdelali po naročilu.

Kontaktirajte nas in z veseljem bomo za vas pripravili individualno ponudbo in ustvarili unikaten dizajn.

Naj bo padalstvo varno in razburljivo.

Padalski kombinezon Skydive Bovec

Mogoče vas zanima tudi...

Vse za promocijo na enem mestu

Vabljeni, da nas kontaktirate in z veseljem vam bomo svetovali in pomagali pri odločitvi.
envelope-oshopping-cartfacebookmobileinstagram