Promocijske obleke

Ko klasični modeli potiskanega tekstila niso dovolj, poskrbimo za vašo opaznost s personaliziranimi, unikatnimi produkti naše šiviljske linije.

Ponujamo vam edinstvena promocijska oblačila (obleke, promocijske kombinezone oz. pajace) lastne šiviljske linije. So idealna rešitev za opremo hostes in promotork na sejmih, predstavitvah in nastopih, promocijah in degustacijah …

Pomembno je, da se hostese in promotorke v oblačilih počutijo sproščeno in udobno, zato niso pomembni zgolj dizajni, temveč tudi izbira materialov. Našo promocijsko kolekcijo odlikujejo udobni kroji, prijetni materiali, ki dihajo, dobro prevajajo vlago in se hitro sušijo, ter potiski, ki nudijo maksimalno obstojnost. Materiali so tudi izredno raztegljivi, tako da se dobro prilegajo različnim postavam.

One life promocijska obleka

Telemach promocijska obleka

Pustite vtis in navdušite z dizajnom po vaši meri. Možen je potisk po celotni površini kombinezona, saj uporabljamo tehniko sublimacijskega tiska, kjer blago najprej zbarvamo, nato pa iz njega sešijemo končni produkt. Izbira barv in motivov je s tem neomejena in lahko zadostimo potrebam še tako zahtevnih grafik. Oblačilo je lahko popolnoma pobarvano in pisano, še vedno pa se veliko strank odloči za klasičen črn kombinezon z minimalistični potiski logotipov - izbira je vaša, možnosti pa veliko.

Ponujamo vam tudi storitev grafičnega oblikovanja. V sodelovanju z vami lahko oblikujemo popolnoma personaliziran dizajn za promocijska oblačila.

Vabljeni, da nas kontaktirate in z veseljem vam bomo poslali individualno ponudbo.

STOPI V STIK

Galerija izdelkov

Mogoče vas zanima tudi...

Vse za promocijo na enem mestu

Vabljeni, da nas kontaktirate in z veseljem vam bomo svetovali in pomagali pri odločitvi.
envelope-oshopping-cartfacebookmobileinstagram