Svečane zastave

Svečane oz. protokolarne zastave se pogosto uporabljajo za protokolarne namene, krasijo pa tudi svečane dogodke, kot so uradni sprejemi, poroke, otvoritve ipd. Namenjene so uporabi v notranjih prostorih.

Posebnost svečanih oziroma protokolarnih zastav je njihov material, ki se razlikuje od materiala za klasične zunanje zastave. Natisnjene so namreč na gosto tkan poliester satenastega videza (130 g/m²). Druga razlika je ta, da so protokolarne zastave sešite iz dveh kosov blaga in so tako obojestranske ter bolj kompaktne od zunanjih zastav. Niso namreč namenjene plapolanju v vetru, ampak prosto padejo. Pripenjanje svečanih zastav je najpogosteje po kratki stranici, s pritrdilno zanko za obešanje in vrvico za pritrditev. 

Zastava EU
Protokolarne zastave na marmornem podstavku

Zastave izdelujemo po naročilu v naši proizvodnji, zato so dimenzije in šivanje popolnoma prilagojene vašim željam. Prav tako vam lahko nanje natisnemo motiv po želji.

Protokolarne zastave se najpogosteje izobesijo na elegantne notranje nosilce. Pri nas lahko naročite eleganten marmorni podstavek z inox palicami, primeren za hkratno izobešanje treh zastav.

V kolikor ste v dilemi, katero šivanje oziroma katero dimenzijo naročiti, vam z veseljem svetujemo in pomagamo pri izbiri. Če pa grafike za svojo zastavo še nimate, jo lahko oblikujemo mi, saj nudimo tudi storitev grafičnega oblikovanja.

Vabljeni v našo spletno trgovino. V kolikor v spletni trgovini ne najdete ustrezne rešitve ali ste v dvomih, nas kontaktirajte in poslali vam bomo individualno ponudbo.

Galerija izdelkov

Mogoče vas zanima tudi...

Vse za promocijo na enem mestu

Vabljeni, da nas kontaktirate in z veseljem vam bomo svetovali in pomagali pri odločitvi.
envelope-oshopping-cartfacebookmobileinstagram