Tekaško krilo

Za rekreativke ali ljubiteljske tekačice ponujamo možnost izdelave personaliziranih športnih kril. Krila izdelujemo v lastni proizvodnji. S sublimacijsko tehniko tiska na športne tekstile najprej odtisnemo barvo, nato pa krilo sešijemo. To pomeni, da smo pri motivih neomejeni, saj barvamo bele tekstile. Tako vam lahko izdelamo krilo z unikatnim dizajnom po vaših željah. Sublimacijski tisk pa nudi izredno obstojnost in je netipljiv, tako da površina krila ostane gladka.

Gre za klasičen model športnega krila, z visokim in elastičnim pasom, brez zadrg ali gumbov, kar poskrbi za maksimalno udobje med gibanjem. Športna krila so izdelana iz udobnega gladkega funkcijskega poliestra, ki dobro prevaja vlago in se hitro suši.

Tovrstno krilo pa ni primerno zgolj za tek, temveč je odlično tudi za tenis ali za nošenje čez legice. Je izredno mehko in prijetno na otip in omogoča neovirano gibanje in udobje.

Naše stranke so tekaška društva in individualne tekačice, ki želijo trenirati in se na maratonih predstavljati s čisto svojim, unikatnim dizajnom.

Minimalne količine ni, tako da lahko naročite tudi samo eno krilo.

Vabljeni, da nas kontaktirate in poslali vam bomo individualno ponudbo. Možna je tudi izdelava popolnoma personaliziranega dizajna.

Unikatno sublimacijsko tekaško krilo

Galerija izdelkov

Mogoče vas zanima tudi...

Vse za promocijo na enem mestu

Vabljeni, da nas kontaktirate in z veseljem vam bomo svetovali in pomagali pri odločitvi.
envelope-oshopping-cartfacebookmobileinstagram