Tisk na delovna oblačila

Kvalitetno vam potiskamo delovna oblačila, nanje vezemo ali pa jih opremimo z našitki.

Izbira delovnih oblačil je pomembna, saj se morajo zaposleni v njih dobro počutiti, biti morajo iz primernih materialov, udobna in vzdržljiva, obenem pa zagotavljati varnost pri delu. Mi si želimo, da ob tem še lepo izgledajo.

V naši ponudbi delovnih oblačil lahko izbirate med različnimi blagovnimi znamkami. Ponujamo pa vam delovne t-shirt majice, polo majice, visoko vidljivostne brezrokavnike, delovne jope, flise in jakne, dopasne ali farmer hlače za različne industrije (npr. gradbeništvo, strojništvo, kovinarstvo, transport, druga obrtna dela). Izbirate lahko tudi med delovnimi oblačili za gostinstvo, saj imamo v ponudbi tudi različne vrste predpasnikov, srajic, rut in kravat.

Tisk jakne Tojal
Tisk delovnih hlač Stagoj

V kolikor v naši ponudbi oblačil ne najdete želenih blagovnih znamk oz. modelov, nam lahko svoja oblačila dostavite, mi pa vam jih nato potiskamo in izvezemo po vaših željah.

Možnosti za dodelavo oblačil so različne, možna je tudi kombinacija vezenja/tiska/našitkov. Tisk je zelo priljubljena in smiselna izbira za delovne majice, medtem ko za delovne flise predlagamo vezenje. Z veseljem vam bomo poslali informativno ponudbo in vam glede na izbiro tekstila, izbrane pozicije in vaš logotip svetovali in predlagali najbolj optimalno rešitev. Možna je tudi označitev oblačil z imeni.

STOPI V STIK

Galerija izdelkov

Mogoče vas zanima tudi...

Vse za promocijo na enem mestu

Vabljeni, da nas kontaktirate in z veseljem vam bomo svetovali in pomagali pri odločitvi.
envelope-oshopping-cartfacebookmobileinstagram