Tisk na drese

Tisk dresov

Ponujamo vam kvaliteten in obstojen tisk športnih dresov in druge športne opreme (tisk na športne torbe, nahrbtnike, brisače, trenirke …).

Najpogostejši elementi tiska na drese so logotip kluba, ime/priimek in številka. Lahko pa si zamislite popolnoma svojo kombinacijo, omejitev ni. V kolikor niste prepričani, kaj bi želeli natisniti, vam z veseljem svetujemo.

Izbirate lahko med tremi možnostmi tiska športnih dresov:

  • dresi blagovnih znamk iz naše kataloške ponudbe  (Macron, James & Nicholson, Malfini, Fruit of the Loom, Payperwear, Russel, SOL’S …) na katere potiskamo želene elemente (logotip, ime, številka …)
  • dresi naše lastne šiviljske linije Tris Sportswear, ki so v celoti sublimacijsko zbarvani, personalizirani in sešiti pri nas. Oblikujemo vam lahko popolnoma personaliziran dizajn, ali pa izbirate med že narejenimi predlogami dizajnov, ki jih nato zgolj dopolnimo z vašimi elementi personalizacije.
  • v kolikor vam nobena od zgornjih dveh možnosti ne ustreza, nam lahko v potisk dostavite tudi svoje drese

Dres Ekipa Duler fluo
Atletski komplet ženski

Sublimacijski tisk

Pri nas lahko naročite številne modele športnih, funkcijskih majic, ter drugih izdelkov za prosti čas, ki so narejeni iz tehničnih tekstilov-hitro sušečih poliestrov. Tovrstne funkcijske majice so vsestransko uporabne pri številnih športnih, hkrati pa so zelo ugodne in ponujajo širok nabor barv. Nanje najraje tiskamo sublimacijsko, pri čemer blago toplotno zbarvamo in s tem dosežemo, da je tisk popolnoma netipljiv. To je še posebej primerno za športna oblačila, saj se pri tem ohrani mehkoba materiala in je kot tak povsem nemoteč in prijeten na otip.

Galerija izdelkov

Mogoče vas zanima tudi...

Vse za promocijo na enem mestu

Vabljeni, da nas kontaktirate in z veseljem vam bomo svetovali in pomagali pri odločitvi.
envelope-oshopping-cartfacebookmobileinstagram