Promocijske kape

Iščete kape za promoviranje podjetja in opremo zaposlenih, kluba, organizacije, pohodnega društva ali kaj drugega? Naši artikli niso namenjeni le za poslovne namene, temveč so tudi odlična popestritev modnih pokrival za zasebno uporabo. Izbira kap je velika, tako da boste zagotovo našli želen model in barvo.

Ob sitotisku, digitalnem barvnem tisku, vezenju in našitkih na kape ponujamo tudi kombinacijo tiska in vezenja, ki nudi malce drugačen, a zanimiv končni efekt. Izbira tehnike dodelave je malce odvisna tudi od materiala kape. Na zimske pletene kape tisk direktno na površino ni primerna izbira in predlagamo izbiro našitka, medtem ko so za kape s šiltom v glavnem primerne vse tehnike dodelave. Nekateri izberejo vpadljiv, barvni potisk, drugi imajo raje minimalistične, elegantne našitke satenastega izgleda ali vezenje. Z veseljem vam bomo svetovali in predlagali najbolj optimalno rešitev, glede na izbran material, vaš logotip in želje.

Tris in Tris kapa
Kape z našitki Orbico

V ponudbi imamo mnogo pokrival različnih blagovnih znamk, primerne za poletne ali zimske temperature: klasične kape s šiltom, pletene zimske kape, kape s flisom, kape s cofi, poletne klobuke, kuharske rute in ostala pokrivala. Vabljeni, da prelistate naš katalog in nas kontaktirate. Z veseljem vam bomo poslali informativno ponudbo in vam svetovali pri izbiri pokrivala in tehnike tiska/vezenja.

STOPI V STIK

Galerija izdelkov

Mogoče vas zanima tudi...

Vse za promocijo na enem mestu

Vabljeni, da nas kontaktirate in z veseljem vam bomo svetovali in pomagali pri odločitvi.
envelope-oshopping-cartfacebookmobileinstagram