VEDNO AKTUALEN – TISK MAJIC

Tisk majic je vedno aktualna, učinkovita in cenovno ugodna rešitev. Poskrbite za promocijo, enoten videz, z majico izstopajte ali pa jo uporabite kot unikatno darilo ob številnih priložnostih.

Ponujamo vam širok nabor majic in drugega tekstila, od ugodnejših in osnovnejših modelov do majic iz organskega bombaža in športnih, funkcijskih materialov. Različne modele si lahko ogledate v spletnem katalogu.

MINIMALIZEM ALI EKSPLOZIJA BARV

ODLOČITEV JE VAŠA.

SITOTISK

Sitotisk je ena izmed najstarejših tehnik tiska. Je odlična izbira za tisk majic in drugega tekstila, saj je zelo obstojen in cenovno ugoden, barve pa so izrazite. Metoda sitotiska je primerna tako za večja, kot za manjša naročila ter za tisk na različne materiale. Tekstil, dodelan s sitotiskom ohrani svojo mehkobo, kar je ena izmed njegovih prednosti. Uporabljamo vodne barve in plastisole, ki ne vsebujejo ftalatov.

Cena tiska je odvisna od števila barv in naročene količine.

DIGITALNI TISK

Tiska z digitalnimi preslikači se poslužujemo pri zelo barvitih motivih. Je fotorealističen, zato lahko z njim na tekstil tiskamo tudi fotografije. Digitalni tisk je zelo obstojen, barve pa žive in nasičene.

Cena digitalnega tiska se oblikuje na podlagi velikosti tiskane površine in naročene količine.

Zaupajo nam tudi . . .
ODPIRALNI ČAS

PONEDELJEK – PETEK

07:00 ~ 15.00

SOBOTA – NEDELJA

Zaprto