Tisk na majice

Vedno aktualen – tisk na majice

Tisk majic je gotovo ena izmed bolj priljubljenih storitev, po kateri naše stranke posegajo ob številnih priložnostih. Je učinkovita in cenovno ugodna rešitev za promocijo ali ob posebnih dogodkih. Poskrbite za enoten videz, z majico izstopajte ali pa jo uporabite kot unikatno darilo.

Želite potisk logotipa vašega podjetja oz. društva? Organizirate prireditev, dekliščino/fantovščino? Se bliža konec šolskega leta? Potrebujete unikatno darilo za rojstni dan ali drug poseben dogodek?

Ponujamo vam širok nabor majic in drugega tekstila, od ugodnejših in osnovnejših modelov do majic iz organskega bombaža in športnih, funkcijskih materialov. Različne modele majic si lahko ogledate v spletnem katalogu.

Majica organski bombaž sitotisk

Minimalizem ali eksplozija barv - odločitev je vaša

Digital fullcolor

Sitotisk

Sitotisk je ena izmed najstarejših tehnik tiska. Je odlična izbira za tisk majic in drugega tekstila, saj je zelo obstojen in cenovno ugoden, barve pa so izrazite. Metoda sitotiska je primerna tako za večja, kot za manjša naročila ter za tisk na različne materiale. Tekstil, dodelan s sitotiskom ohrani svojo mehkobo, kar je ena izmed njegovih prednosti.

Digitalni tisk

Tiska z digitalnimi preslikači se poslužujemo pri zelo barvitih motivih. Je fotorealističen, zato lahko z njim na tekstil tiskamo tudi fotografije. Digitalni tisk je zelo obstojen, barve pa žive in nasičene. Omogoča enostavno reprodukcijo zahtevnejših barvnih motivov.

Fullcolor tisk

Mogoče vas zanima tudi...

Vse za promocijo na enem mestu

Vabljeni, da nas kontaktirate in z veseljem vam bomo svetovali in pomagali pri odločitvi.
envelope-oshopping-cartfacebookmobileinstagram