Tisk promocijskih izdelkov

Poslovna darila

Poslovna darila so pomemben del vzdrževanja stikov in dobrih odnosov s poslovnimi partnerji. Vsako podjetje bi moralo vzdrževati stike in ob posebnih priložnostih poslovnim partnerjem pokazati, da so zanje pomembni in cenjeni. Poslovna darila so za to odlična. Tega se zavedamo, zato vam skozi celo leto ponujamo pester nabor daril, ki jih lahko naročite pri nas. Naša stalna ponudba vključuje klasična promocijska darila, ki so namenjena predvsem vzpostavljanju novih sodelovanj in promociji podjetja na trgu.

V ponudbi imamo veliko izbiro promocijskih izdelkov in poslovnih daril. Katalog promocijskega materiala prelistajte tukaj.

Personalizirano darilo v zimskem času

V kolikor ne bi želeli klasičnih, kataloških poslovnih daril, vam lahko ponudimo tudi unikatne izdelke naše šiviljske linije. Tako lahko npr. izbirate med darili, kot so: slike na platnu, promocijski ležalniki, bandane, kape in naglavni trakovi, unikatne peresnice in kozmetične torbice, športni tekstili, personalizirane brisače … S popolnoma personaliziranim dizajnom lahko pripravimo tudi nakupovalne vrečke ali nahrbtnike.

Pri izbiri vam z veseljem svetujemo – vabljeni, da nam pošljete povpraševanje.

STOPI V STIK

Sublimacijske brisače

Sublimacijske brisače so vsestransko uporaben izdelek, primeren tako za poslovna darila, kot za individualna personalizirana darila. Na celotno površino brisače vam preslikamo poljubno grafiko, naj si bo to fotografija ali logotip vašega podjetja. Zgornji del brisače (ki se barva) je iz poliestra, da lahko nanj sublimacijsko odtisnemo barvo. Spodnja, bolj vpojna stran, ki ostane bela, pa je sestavljena iz 100 % bombaža. Brisače lahko naročite v poljubnih dimenzijah.

Vabljeni v našo spletno trgovino, kjer lahko brisače naročite. Lahko pa nam tudi pišete in z veseljem vam bomo svetovali ter poslali individualno ponudbo.

Brisača s potiskom Logistika S-Vajs
Kravata Laško

Sublimacijske kravate

Izdelujemo unikatne kravate, odlične za poslovno okolje, sejme in konference. Primerne so tudi kot  šaljiva darila, zabave, maturantske in absolventske izlete, rojstne dneve.

Omejitev z grafiko ni – blago, iz katerega sešijemo kravato, sublimacijsko barvamo sami. Gre za netipljiv, sublimacijski tisk. Izberete si lahko poljubne kombinacije barv in motive.

Vabljeni, da nas kontaktirate. Z veseljem vam bomo svetovali ter poslali individualno ponudbo.

STOPI V STIK

Unikatni predpasniki

Iščete izvirno, vsestransko darilo za prijatelja, ki je mojster žara ali peke slaščic? Imate gostinski objekt in bi želeli, da vaši zaposleni nosijo unikatne predpasnike?

Po vaših željah izdelamo predpasnik, ki je v celoti potiskan in zašit v naši proizvodnji. Z njim lahko povečate tudi prepoznavnost podjetja ali blagovne znamke.

Omejitev z grafiko ni – blago, iz katerega sešijemo predpasnik, sublimacijsko barvamo sami. Gre za netipljiv, sublimacijski tisk. Izberete si lahko poljubne kombinacije barv in motive.

Vabljeni, da nas kontaktirate. Z veseljem vam bomo svetovali ter poslali individualno ponudbo.

Predpasnik žar

Galerija izdelkov

Mogoče vas zanima tudi...

Vse za promocijo na enem mestu

Vabljeni, da nas kontaktirate in z veseljem vam bomo svetovali in pomagali pri odločitvi.
envelope-oshopping-cartfacebookmobileinstagram