Unikatna embalaža

Nagovorite svojo ciljno skupino

Predstavljajte si navdušenje vaših strank, ko prejmejo paket, okrašen s pravim izbruhom barv, prikazujoč vaš logotip in sporočilo na način, ki ga je nemogoče prezreti. Naše prilagojene tiskane kartonske škatle niso le embalaža; so uvod v nepozaben dogodek, ki ustvarja vznemirjenje in pričakovanje pred razkritjem vašega izdelka. Izkušnja odpiranja postane dogodek, vaša blagovna znamka pa dobi dragocen prostor v mislih vaših strank.

Neskončne možnosti prilagajanja

Od mat zaključkov, ki izžarevajo sofisticiranost, do sijočih površin, ki kričijo po luksuzu, naše unikatne kartonske škatle ponujajo širok nabor zaključkov, ki se ujemajo z estetiko vaše blagovne znamke. Visoka ločljivost in zanesljivost UV tiskanja zagotavlja, da je ujet vsak detajl, vaša vizija pa zaživi v osupljivi jasnosti. Brez vsakih omejitev glede barv, grafik in dizajnov – edina meja je vaša/naša domišljija!

Unikatna embalaža za vsako priložnost

Ali gre za izdajo omejenih izdaj, sezonsko promocijo ali posebno prireditev, naše prilagojene tiskane kartonske škatle se lahko prilagodijo vsaki priložnosti. Vsestranskost naših rešitev za pakiranje je idealna za ustvarjanje tematskih zbirk, krepitev celotne izkušnje z vašo blagovno znamko in gradnjo navdušenja okoli vaših izdelkov.

Trajnostna inovacija

Število okoljsko ozaveščenih potrošnikov strmo narašča, zato smo ponosni, da ponujamo prilagojene tiskane kartonske škatle, ki se ujemajo z okolju prijaznimi praksami. Izdelane iz recikliranih in reciklabilnih materialov, naše rešitve za pakiranje/embalažo odražajo vašo zavezanost trajnosti.

Prilagojene dimenzije

Pri Tris in trisu smo predani temu, da našim strankam omogočimo popolno prilagajanje njihovi vizualni identiteti in potrebam pakiranja. Razumemo, da ena velikost oziroma en model ne ustreza vsem, zato smo ponosni, da vam nudimo možnost popolnoma prilagojenih dimenzij za vaše kartonske škatle. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli rešitev, ki bo odgovarjala vašim željam in potrebam.

Standardne modele najdete v spletni trgovini

Da bi vam omogočili še večjo prilagodljivost, smo uvedli možnost naročila nekaterih klasičnih modelov škatel, ki jih lahko nato prilagodite po svojih željah kar preko naše spletne trgovine. Sprehodite se skozi paleto standardnih modelov, izberite tiste, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam, in nato začnite z oblikovanjem. Prenesite predlogo, dodajte svoj logotip, spremenite barve in grafike in se izognite stroškom oblikovanja - vse to in več je mogoče z le nekaj kliki miške.

Pridružite se revoluciji prilagojenega

Izstopajte v morju običajnega z našo unikatno kartonsko embalažo. Ne gre le za pakiranje,  gre za ustvarjanje poglobljene izkušnje z vašo blagovno znamko, ki rezonira s strankami. Spremenite vsako odpiranje škatle v trenutek, ki si ga bodo stranke zapomnile. Vaši izdelki zaslužijo žaromete, in naše prilagojene kartonske škatle zagotavljajo, da bodo zavzele središče pozornosti. Nadgradite svoje pakiranje, nadgradite svojo blagovno znamko.

Vaša kreativnost, naša izvedba

Naš cilj je omogočiti, da vaša embalaža odraža vašo kreativnost in unikatnost vaše blagovne znamke. S prilagodljivimi dimenzijami in preprostim naročilnim postopkom vam zagotavljamo, da bo vsako pakiranje nosilo odtis vaše vizije. Izberite prilagojene dimenzije, oblikujte svoje škatle in ustvarite embalažo, ki bo pripovedovala zgodbo vaše blagovne znamke na najboljši možen način. Vaša kreativnost, naša izvedba - skupaj ustvarjamo izjemno embalažo.

Mogoče vas zanima tudi...

Vse za promocijo na enem mestu

Vabljeni, da nas kontaktirate in z veseljem vam bomo svetovali in pomagali pri odločitvi.
envelope-oshopping-cartfacebookmobileinstagram