Vezenje

Trajnost & obstojnost

Vezenje je izredno priljubljena ter najbolj trajna in odporna tehnika dodelave, kjer s sukancem izvezemo motiv direktno na tekstilno podlago.

V svoji obstojnosti vezenje prekaša klasične metode tiska. Poskrbi za prestižnejši videz produktov in je zelo priporočljivo za dodelavo delovnih oblek, polo majic, jaken, srajc … Vezenje je prva izbira za jope iz flisa in brisače, kjer površina ni gladka in tako tisk ni najboljša možnost, ali v primerih, ko gre za tekstil, ki bo pran pogosto in na visokih temperaturah.

Vezenje jaken enobarvno
Našitek na kapo Cool and Good Games

Dobra stran vezenja je tudi ta, da za razliko od tiska, število uporabljenih barv nima vpliva na ceno. Cena pri vezenju se namreč določa v odvisnosti od števila vbodov, ki je odvisno od strukture oziroma kompleksnosti logotipa in njegove velikosti ter od števila želenih pozicij. Možna je tudi kombinacija vezenja in tiska, ki poskrbi za poseben efekt. V redkih primerih, ko vezenje na določeno pozicijo ni mogoče (zaradi žepov, zadrg …), se lahko odločite za izdelavo emblemov oz. našitkov. Logotip tako najprej izvezemo na določen tekstil, ki ga potem prišijemo na želeno pozicijo. Za uporabo emblemov se naše stranke najpogosteje odločajo v primerih šilt kap, ki imajo na sredini debel šiv, ali za dodelavo žepov na delovnih farmer hlačah.

STOPI V STIK

Galerija izdelkov

Vse za promocijo na enem mestu

Vabljeni, da nas kontaktirate in z veseljem vam bomo svetovali in pomagali pri odločitvi.
envelope-oshopping-cartfacebookmobileinstagram